Monday, 28 May 2012

Random Post


Hello ! anybody here ? *kena baling durian dengan para Readers.* Anda anda semua sudah menonton video yang Shah rakam untuk Hantu Jembalang Yang Kuat Merajuk tu ? Kalau belum sila tonyoh Sini. Oleh sebab dapat sambutan yang hangat *ktipu , tipu* Shah tak akan buat video lagi. Sebenarnya Shah dah ready dengan beberapa video cuma Shah malas nak upload. tunggu Shah rasa rajin and internet ni laju daripada jet baru Shah upload. *sabarla menunggu* 

Semenjak dua , tiga , empat menjak ni Shah rajin dokk edit blog orang. Antara blog yang Shah edit ialah Bestie Shah --> Sun. korang boleh la menjelajah blog dia. Shah guna template washed denim sebab Shah memang hopeless sikit kalau guna template lain. Dia mintak Shah pilih warna oren. So , Shah letak segala benda warna oren. hebat tak Shah ? hewhew*gelaksesaknafas .

Blog kedua yang Shah edit ialah Junior Shah yang bernama Anis Syafiqah bolehla menjenguk hasil edit Shah and hasil karya Anis di Anis online diaryy. Tema warna blog dia Shah letak warna pink sebab dia lembut orangnya. *wink wink* Header tu Shah main cilok mencilok tapi Shah dah mintak izin dulu yeee! 

Kesimpulannya , kalau sesiapa nak suruh Shah edit blog dia,  anda anda semua boleh la DM Shah di twitter , tapi Shah akan kenakan sedikit bayaran. harga boleh runding donggg ! Jadi kalau apa apa yang anda ingin katakan boleh la mentions atau DM Shah. Insyallah Shah akan balas secepat mungkin. 

*P/S : Twitter Shah
Mid Year Exam sudah habis. Folio pulak menghatui. 

Querido , 
Shah. 

Sunday, 13 May 2012

Saya seorang yang malas.


Ehem ehem *check suara*  Kali ini Shah tahap dewa punya malas , jadi Shah akan masukkan video je. Doakan Shah dapat straight periksa kali ini.

video


Sorryy tangan tu annoying gila.

Friday, 4 May 2012

Kau mara aku , Ada aku kesah ?



Kepada lelaki yang aku memang tak ada cell suka dekat kau : 



Kenapa kau nak marah Jiha sedangkan aku tahu kau tengah marah dekat aku. kau tak payah nak lepaskan marah kau tu dekat dia. marah je terus aku. Aku nak tanya kau , kau tahu tak cerita sebenar ? ke kau hanya tahu part aku tulis surat cinta kepada ex kau tu ? dalam surat tu aku tak ada pun guna nada yang boleh kira kurang ajar , aku guna bahasa yang kira aku tahap sabar yang paling atas. aku tak ada pun guna bahasa yang boleh menyebabkan cikgu cikgu aku sakit jantung. Maksud tersirat yang aku nak cakap hanya jangan conteng meja yang penat penat aku balut tu. Aku dah kira kakak mithali weyh aku tak mara pun bila dia conteng meja aku dulu , tapi bila dah berbalut and diaorang conteng aku tak boleh tahan sebab benda tu plastik , contengan yang serba lawa tu mana boleh hilang. and aku ada pesan sekali kalau dia still jangan libatkan orang lain boleh tak , sebab dia tulis nama kau sekali dalam tu. aku tak suka nama kau ada dekat meja aku , hatta nak sebut nama kau pun aku rasa benci. Jangan salahkan aku la , dah otak aku cakap aku perlu benci kau , aku benci je la kau. korang nak bercinta ke , nak bergaduh ke , lantak pi la. aku bukannya kawan kau pun. Ex kau nangis bukan salah aku. sebab aku tak ada pun sound dia terus macam tu , aku tegur elok-II je pun. kau pulak tiba-II nak tuding jari dekat aku. mana tahu dia menangis sebab dia sayangkan kau lagi ke. *muntah pink* part yang aku paling suka , kau ungkit menyungkit balik pasal hal tahun lepas. Aku tak ada pun ungkit apa apa pasal tahun lepas kan. Aku tahu la kau sentap tahap petala kesepuluh tapi tak payah nak ungkit segala bagai. Cuba kau cakap dengan aku perempuan mana yang tak pernah menangis. I was noob that time sebab aku cerita semua benda dekat kau. patutnya aku tak payah percaya kan kau. *aku tengah belajar dari kesilapan ni* Lepas ni kalau kau nak marah marah pasal apa yang aku buat kau straight pergi jumpa aku. jangan nak carik orang lain untuk lepaskan amarah podaa kau tu.


Yang benar memarahi kau ,
 Shah.