Sunday, 22 January 2012

Giveaway For Chinese New Year By Nurin Asyada



  • Terbuka kepada semua blogger perempuan dan lelaki yg berwaganegara Malaysia.
  • Follow blog Nurin dan Kiki utk mengetahui update tentang contest ni.
  • Like my page Nurin Asyada's Blog di fesbuk.
  • Wajib membuat satu entry yg bertajuk "Giveaway For Chinese New Year By Nurin Asyada" jgn lupa,  tepekkan banner tu skali dan linkkan terus ke entry ni.
  • Sendkan URL Post korang tuh di bahagian komen Entry ini. Sesiapa yg hantar URL camni : http://1231998nurinasyada.blogspot.com/ automatik akn dikeluarkan dari contst ni.
  • Tag sekurang-kurangnyer 3 org blogger buddyz korang dan pastikan diorang tau.
  • Contest akn dibatalkan sekiranye peserta tidak melebihi 10 org.

Cara utk menang :

  • Wajib ikut setiap syarat-syarat yg ditetapkan
  • Pemenang akn dipilih sendiri oleh Nurin dan Kiki. Kiteorg akn pilih blog yg kiteorg rasa layak utk menang. Tak semestinya blog yg cantik akn menang :)
jika ada kemusykilan boleh hubungi Nurin di fesbuk yer~ Korang mesti nak tau hadiahnyer kan?? jengjengjeng~ hadiahnyer ialah 
Tagged : 


2 Comment :

Nurin Asyada said...

Thanks for joinmy contest :)

Assilah Ismail said...

Wish you luck btw bw here :)