Wednesday, 1 February 2012

Ini Patah Hati Namanya.

Tumblr_lxsbf1zudt1r5849uo4_250_large
Hye korang , kali ni tiba - tiba nak letak gambar si Zayn Malik. ^_^ Dia comel + smart bukan ? sangat suka dia. kekasih jantung saya kedua saya selepas blog. bahahaha. jangan kondemm Shah pulak lepas ni. :) Shah je perasan sorang - sorang. 

Korang tahu , dekat 1 hari aku kena tadah telinga dengar sahabat - sahabatku bagi ceramah percuma. untuk kebaikan Shah sebenarnya. 

Well , awak cakap awak benci saya kan ? saya tak ambik hati pun. saya mana ada kuasa nak suruh awak berhenti benci sayakan ? awak , saya bukan taknak tegur. tapi... saya pun tak tahu kenapa. saya rasa kekok kutt. dah nak dekat 2 bulan kita tak bercakapkan ? *yang kita cakap pasal pelajaran tepi tepi kan* masa awak sound saya hari tu saya memang sentap. ye la awak tiba - tiba mara dekat saya tanpa sebab. awak ingat orang lain suka ke ? tapi bila Si Encik Luahan Hati awak tuh bagi tahu hal sebenar , berkesan la sikit hati saya. lagipun awak ada minta maaf dekat saya kan ?

Lepas tuh saya ada cakap something yang mungkin menyakitkan hati awak kutt. lepas tu kiat terus tak bercakapkan ? awak , kalau salah saya , saya mintak maaf. *macam la dia baca* saya tahu salah saya , semua penceramah terhormat bagitahu salah saya. Saya minta Maaf ! :)

Heartfelt ,
Querido

1 Comment :

Anonymous said...

bersabar itu separuh dari iman.