Tuesday, 22 November 2011

BLOG (:


heyy you allss -gaya orang gediks-. kauorang soryy taw tak update , sempat edit je. sbb internet mintak kaki. - macam kauorang kesah kan ?- kali nieh aku just nak letak hasil karya aku. harap kauorang suka lah. lagipun aku baru je berjinak - jinak dalam bidang penulisan nieh. kalau kauorang tak kesah , tinggalkan lah comment anda setelah membaca ehh ! sekian terima kaseh.

SEJARAH CINTA

kekasih hati yang dulu menyayangi mu ,
kini membenci mu.

kekasih hati yang dulu mencintai mu ,
kini memusuhi mu .

kekasih hati yang dulu menjaga mu ,
kini mengasari mu.

kekasih hati yang dulu pewira mu ,
kini pemusnah mu.
 
tak semua hubungan cinta berakhir dengan 'Happy Ending'

*SAYANGILAH DIRI ANDA*

4 Comment :

sayasayangawak said...

aq sokong hasil nukilan ko nie teramat jiwang nie ! haha >

Gadis pencinta said...

amboih~ jiwang nye pengomen di atas "sayasayangawak" hahaha suke-2. hummmm... mengikut saye hasil karya kamu nie bagus,#bajet jer mcm aq nie bgus sgt.. btw aq suke sesangat ngan bnde yg t'catat d'atas sane :) kay lah bye.. tk nk m'yemak kan blog kow :D

Mahirah said...

;(

silobaklobak said...

terima kaseh kepada anda berdua yang diatas. saya memang jiwangss. hadui (:

kepada mahirah : kenapa ? sdih ehh karya nieh ? (: